Klass på Norra real som medverkar i en av Schyst resandes övningar.

Nu kan du som är lärare boka utbildning och beställa material till hösten!

Är du och dina elever nyfikna på att veta mer om hållbar turism och Agenda 2030? Då är Schyst resandes kostnadsfria utbildningspaket för åk 9 och gymnasiet något för er!

För den studieförberedande gymnasieskolan och åk 9

Inför hösten har Schyst resande tagit fram ett nytt och innovativt format om hållbart resande och Agenda 2030! Del 1 är ett populärt och omtyckt läromedel, del 2 är en filmad föreläsning och sen har ni möjlighet att beställa del 3, en fristående, interaktiv fördjupningsdel som sker på plats i klassrummet med en av Schyst resandes kunniga utbildare.

Läs mer här

För turismstuderande på gymnasiet, folkhögskola och universitet

Schyst resande har under flera år förberett och utbildat den framtida resebranschen i hållbar turism och Agenda 2030 över hela Sverige både på gymnasiet, folkhögskola och universitet samt högskola. Dina elever får ta del av en intressant och tankeväckande utbildningsdag som varvar fakta, teori, filmvisning och övningar. Här finns möjlighet att välja mellan grund och avancerad nivå. Innan utbildningen har du kontakt med utbildaren om vilken nivå som passar bäst för just dina elever. Då kan du även bestämma om du vill ha utbildningen fysiskt eller digitalt.

Läs mer här

Du glömmer väl inte att beställa vårt utbildningsmaterial?

Förbered dig själv och eleverna på bästa sätt genom att beställa vårt omtyckta och pedagogiska läromedel. Du kan också ladda ner materialet digitalt via knappen ovan. Den finns att beställa gratis på och går också att ladda ned som PDF här.

Det finns även en lärarhandledning för att arbeta vidare med de frågor och ämnen som tas upp i workshopen. Den innehåller övningar, upplägg för grupparbeten och andra tips. Du hittar den här.

Bild

Bild på Shari Sabel Strandmark

Shari Sabel Strandmark

Shari är utbildningssamordnare på Schyst resande

uppmaning

Gå på kurs hos oss!

Schyst resande håller flera utbildningar i hållbar turism, framför allt för resebranschen men även i skolor. Här kan du läsa mer om våra utbildningar.

Till våra utbildningar i hållbar turism!