Nathalie Töpperwien Blom, utbildare för Schyst resande i hållbar turism

Och årets inspiratör i hållbar turism är....

Varje år utser vi en mottagare av utmärkelsen Årets inspiratör, för att uppmärksamma och ge lite extra pepp åt en som särskilt lyckats inspirera och entusiasmera såväl resenärer som resebranschen till att tänka hållbart först.

Schyst resande är ett nätverk av sju organisationer som tillsammans jobbar för ett hållbart resande i form av såväl turism som tjänsteresor, utifrån alla aspekter av begreppet hållbarhet.

Nätverkets hjärta består dock av engagerade och kunniga ambassadörer och instruktörer, som ger liv och röst åt dessa viktiga frågor i målgruppsanpassade presentationer och utbildningar.

Därför utser Schyst resande årligen en mottagare av utmärkelsen Årets Inspiratör!

För att rikta uppmärksamhet och extra uppmuntran till en person som under året utmärkt sig genom att ge det där lilla extra i sitt uppdrag.

Utmärkelsen innefattar, utöver diplom med motivering, ett ekonomiskt bidrag till en hållbar reseupplevelse.

Och årets utmärkelse går till…

Nathalie Töpperwien Blom, utbildare för Schyst resande i hållbar turism

Nathalie Töpperwien Blom!

Motiveringen lyder: Årets inspiratör är en ständigt engagerad, kunnig, glad och nyfiken person som är duktig på att entusiasmera andra. Hon bidrar till att öka kunskapen om Schyst resandes fokusfrågor, digitalt såväl som på plats, för studerande såväl som yrkesverksamma i hela landet. Tack vare sin breda plattform av pedagogiska och visuella metoder lyckas hon skapa personliga, innovativa och unika möten i varje utbildning. Nätverket Schyst resande är stolta över att samarbeta med Nathalie Töpperwien Blom.

Läs en längre intervju med Nathalie Töpperwien Blom om hennes engagameng för hållbart resande här: "Turismen som motor för hållbar utveckling"

uppmaning

Gå på kurs hos oss!

Schyst resande håller flera utbildningar i hållbar turism, framför allt för resebranschen men även i skolor. Här kan du läsa mer om våra utbildningar.

Till våra utbildningar i hållbar turism!