Seminarium på Bokmässan: Din semester – andras jobb

I ett samtal mellan våra partnerorganisationer vill Schyst resande uppmärksamma hur arbetsvillkoren i en av världens största branscher ser ut och vad det får för påverkan på människors försörjning under pandemin. Schyst resande ordnar online seminarium på den digitala Bokmässan den 27 september kl 15.40-16.00.

Var och när?

Dag: Söndag 27 september

Tid: Kl 15.40-16.00

Plats: Online

Vi svenskar är en av de nationaliteter som reser mest i världen per capita och vi bidrar därmed till människors dagliga försörjning, globalt. I ett samtal mellan våra partnerorganisationer vill Schyst resande uppmärksamma hur arbetsvillkoren i en av världens största branscher ser ut och vad det får för påverkan på människors försörjning under pandemin.

Se seminariet här!

Till seminariet

Panelen består av Sofia Östmark, kanslichef på Union to Union och Pim van Dorpel, vice ordförande på Hotell-och restaurangfacket. Moderator är Ann-Katrin Dolium, internationell sekreterare på TCO.

Undrar du något? Fråga mig!

Text

Bild på Shari Sabel Strandmark

Shari Sabel Strandmark

Shari är utbildningssamordnare på Schyst resande

uppmaning

Gå på kurs hos oss!

Schyst resande håller flera utbildningar i hållbar turism, framför allt för resebranschen men även i skolor. Här kan du läsa mer om våra utbildningar.

Till våra utbildningar i hållbar turism!