Globala målen & hållbar turism

Är du och dina elever redo för en utmaning? Vill ni lära er mer om hur hållbar turism ingår i de globala målen och är en central del av Agenda 2030? Vi kommer till er skola och håller denna spännande och fördjupande utbildning om hur turism fungerar som motor för hållbar utveckling!

Om utbildningen:

Den här utbildningen pågår en hel dag och fokuserar helt och hållet på de 17 målen i Agenda 2030 och hur var och ett av dessa mål påverkas av turismen.

Diskussion varvas med filmvisning, övningar, quiz och fakta och eleverna uppmanas att tänka och reflektera kritiskt. Denna heldagsutbildning är speciellt framtagen för de program som läser inriktning turism, resor och besöksnäring. Vi utbildar gymnasiet, yrkeshögskolor och folkhögskolor. Vänligen uppmärksamma nedanstående förkunskapskrav.

Förkunskapskrav:

Dina elever ska redan genomgått Schyst resandes grundutbildning i hållbar turism för turismstuderande, på avancerad eller grundnivå. Ni ska även ha arbetat med förberedande övningar och Schyst resandes läromedel.

Vad utbildningen leder till:

Turismstuderande kommer att kunna använda sin kunskap om hållbar utveckling för att få en fördjupad kunskap om hur turismen spelar en central roll för att Agenda 2030 ska bli verklighet.

Undrar du något? Fråga mig!

Text

Bild på Shari Sabel Strandmark

Shari Sabel Strandmark

Shari är utbildningssamordnare på Schyst resande

uppmaning

Visa vägen till hållbara tjänsteresor

Hur tar du fram en effektiv och användbar resepolicy för hållbara tjänsteresor?

Läs mer