Webbinarium: Trendspaning med branschen - större reseupplevelser utan fylla?

Är ni som reseföretag nyfikna på att höra mer om det senaste när det gäller hur arrangörer och resenärer ställer sig till alkohol på resan samt varför ett minskat alkoholintag ingår i de globala målen? Missa inte vår fördjupande trendspaning ihop med branschen själva kring detta!

I takt med en alltjämt växande hälsotrend så finns det nu en uppsjö med smakrika drycker utan alkohol, både på hemmaplan och på semesterresan. För många verkar inte heller alkohol längre vara viktigt för avkoppling och äventyr. Vi får inspiration, tips och goda exempel av kunniga gäster och tillsammans spånar vi kring vad som är på gång.

Maria Bergqvist är kommunikatör och arbetar med internationellt engagemang på IOGT-NTO.

Maria Bergqvist Bild: Privat

Schyst resande får besök av Maria Bergqvist, som arbetar med internationella frågor på IOGT-NTO rörelsen och en hemlig gäst från resebranschen som berättar hur just de kommunicerat kring alkohol till sina resenärer.

Frukostwebbinariet riktar sig främst till anställda och företagare i resebranschen, men även till dig som studerar turism eller är allmänt engagerad i hållbarhetsfrågor.   

Datum & tid: Fredagen 26 november kl 09.00-10.00

Undrar du något? Fråga mig!

Text

Bild på Shari Sabel-Strandmark

Shari Sabel-Strandmark

Shari är samordnare för utbildningar och ideell verksamhet på Schyst resande.

uppmaning

Visa vägen till hållbara tjänsteresor

Hur tar du fram en effektiv och användbar resepolicy för hållbara tjänsteresor?

Läs mer