Webinarium: Låt oss drömma om resor nu!

Många resor har ställts in under 2020. Bra för klimatet - förödande för de som lever på turismen. Och trist för alla som längtar ut i världen. Men kanske kan vi använda vår längtan och våra resdrömmar i omställningen till ett mer hållbart resande?

Om det talar vi med Viggo Cavling, chefredaktör Travel News, och hållbarhetsinflueraren Emma Sundh. Medverkar gör även Samantha Smith, från Just Transition Centre i Oslo.

Årets resstopp har inneburit stora utmaningar för den globala turismsektorn - inte minst i låg- och medelinkomstländer där turismen kan utgöra en stor del av landets intäkter. Pandemin har också drabbat den svenska besöksnäringen hårt.

Samtidigt har det här resstoppet gett oss ett oväntat tillfälle att se över våra vanor och rutiner. Att tänka om och ställa om. Och planera för större äventyr...hållbarare äventyr!

Planera drömresan

Vi behöver längta mer, konstaterade Emma Sundh, influerare och författare med hållbarhetsprofil, i en intervju nyligen. Kan det vara vägen? Att längta mer, drömma större, planera bättre - och resa mer hållbart?

Lyssna på vårt webinarium om hållbara drömresor på Facebook, fredagen den 27 november 2020, kl 11.30. Passsa på att följa Schyst resande på Facebook, så missar du inget!

Medverkande:

Moderator

Den hållbara drömresan, hållbar turism, hållbart resande

Undrar du något? Fråga mig!

uppmaning

Vilket hållbart restips vill du dela med dig av?

Beskriv ditt favoritställe och inspirera andra!

Tipsa här