Våra utbildningar

Schyst resande håller flera utbildningar om att resa hållbart, bland annat för resebranschen och i skolor. Vi har även öppna kurser för dig som är intresserad av hur man kan resa med större hänsyn till människor och miljö.

Gymnasieworkshop

För elever på gymnasiets studieförberedande program. Schyst resandes föreläsare kommer till er skola och håller en workshop om resande och hur det kan bidra till hållbar utveckling enligt Agenda 2030. Läs mer här.

Elever i klassrum

Heldagsutbildning för turismstuderande

För elever på turismprogram. Hur kan du påverka den bransch du snart ska jobba i? Vilken omställning står turismen inför? Läs mer här.

Skräddarsydd utbildning i hållbar turism för resebranschen

För turismföretag som vill möta de ökade krav som ställs på social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. En utbildning direkt framtagen för företag i turismsektorn. Läs mer här.

Öppen utbildning i hållbar turism för dig som jobbar i resebranschen

För anställda på turismföretag som vill få inspiration till hållbarhetsarbetet på sin arbetsplats. Läs mer här.

Kvällskurs i hållbart resande för Unionens medlemmar

För dig som är medlem i Unionen. Få reda på hur du kan agera för ett mer hållbart resande, både privat och på jobbet. En konkret chans att göra din arbetsplats mer hållbar! Läs mer här.

Hållbart resande, steg 1

För alla som är intresserade av hållbar utveckling och resande. Välkommen på en gratis, öppen och inspirerande heldagsutbildning! Läs mer här.

Hållbart resande, steg 2: ambassadörsutbildningen

För dig med ett stort intresse av att resa hållbart som vill engagera dig ideellt som ambassadör för frågan och sprida intresset vidare till andra. Läs mer här.

Bild på person som undervisar

uppmaning

Vilket hållbart restips vill du dela med dig av?

Beskriv ditt favoritställe och inspirera andra!

Tipsa här